Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (2.85 secunde)
Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, la Cluj, ca inca nu s-a decis ce formatiuni politice cu lideri "simpatici" va sponsoriza in campania electorala, acest lucru fiind o chestiune personala.
Radu a declarat, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca afirmatiile lui Boc privind taxele care au fost transferate de la bugetele locale spre bugetul statului si folosite ca mita electorala sunt "minciuni grosolane".
Candidatul UDMR in colegiul 2 Cluj-Napoca pentru Senat, Eckstein Kovacs Peter, a tiparit un afis electoral in care apare alaturi de Barack Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna, in semn de protest fata de afisele candidatilor PD-L in care apar persoane fara legatura cu alegerile parlamentare, cum este primarul Emil Boc sau presedintele CJ Cluj, Alin Tise.
Acuzat de a fi introdus in discutia de sambata, de la Cluj, elemente lipsite de o minima decenta (referirea la fosta sotie a lui Crin Antonescu, bolnava de cancer, care s-a sinucis aruncandu-se de la etaj), astazi Traian Basescu a dat inapoi, gasind o explicatie care sa-l disculpe.
Ea a spus ca sotia presedintelui, Maria Basescu, a fost singura din grupul de sustinatori ai lui Basescu care, in timpul dezbaterii electorale de sambata, de la Cluj-Napoca, nu l-a aplaudat pe Traian Basescu.
Ziua Unirii Principatelor Romane va fi marcata, luni, la Cluj-Napoca, printr-o suita de manifestari dedicate marelui eveniment de la 24 ianuarie 1859.
La Cluj-Napoca, primarul PDL Sorin Apostu, ar fi preferat de peste 50% dintre alegatori, niciunul dintre candidatii USL netrecand de 30%.
Pentru a nu-l pierde la inamic, Elena Udrea cauta sa-l menajeze pe uneperistul Neculai Ontanu la 2, aruncand in lupta un candidat-iepure, - Lucian Iliescu -, nimeni altul decat finul candidatului UNPR. ... candidatul USL este Dragos Frumosu care mimeaza concurenta, fiind practic inexistent in campania din sectorul 2.
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
Liderul PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, si ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, au declarat la sfarsitul saptamanii trecute la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, ca vor sustine constructia autostrazii Transilvania, cu conditia ca pretul sa fie corect.
Calin Gal, comisarul-sef al GF Bihor ne-a declarat ca, luna trecuta, a mai primit o sesizare venita de la comisarii GF Cluj, in care era stipulat faptul ca la o verificare de rutina la sediul unei societati de profil din Cluj-Napoca, comisarii clujeni au descoperit mai multe facturi in neregula, provenite tot de la SC Parking Card SRL Oradea.
Cazul Nokia Saptamana trecuta, deputatii au decis amanarea in Parlament a unei ordonante de urgenta care reglementa situatia juridica a terenului din comuna Jucu, judetul Cluj, unde urmeaza sa se deruleze investitia Nokia.
Orban a declarat, la Cluj-Napoca, ca a programat deplasarea in judetul Cluj si pentru ca vroia sa asiste la turnarea primului strat de asfalt la Autostrada Transilvania, "obiectiv care nu s-a indeplinit".
"Previzionam o crestere superioara a proiectelor imobiliare de calitate in orase precum Cluj, Brasov, Arad, Constanta, Iasi si Timisoara", mai spun reprezentantii ARD.ARD este o companie fondata in Marea Britanie, cu birouri la Londra si la Cluj-Napoca, care activeaza in domeniul serviciilor de consultanta imobiliara.
Grupul austriac Venta Real Estate va inaugura, in 15 noiembrie, centrul comercial Solaris Shopping Park, cu o suprafata de 10.000 mp, investitie cu o valoare de peste 10 milioane de euro, situat intre orasele Turda si Campia Turzii din judetul Cluj.
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, a acuzat statul, sambata, la Cluj-Napoca, la un miting electoral, ca are datorii de doua miliarde de euro la firme si ca recurge la "santaj", achitand facturile restante si TVA-ul doar celor care "cotizeaza la campania lui Basescu".
Omul de casa al oficialitatilor din Cluj-Napoca, dincolo de fanfaronadele trase cu diverse prilejuri, nu-i decat un comersant penticostal din Chicago. ... Numai Domnul a facut ca acolo sa se nasca si inteleptul Buda, devenit si partener al credinciosilor din Chicago, si investitor clujean, si presedinte al PDL Cluj.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
google-analytics.com